0 kr0.00
Butikk
På salg!

Simple Solution Ekstrem flekk og lukt fjerner

kr219.00kr318.00 Inkl. mva

Simple Solution Ekstrem flekk og lukt fjerner
945 ml

Rengjør trygt og enkelt urin, avføring og oppkast. Ekstrem flekk- og lukt fjerner er 3 ganger sterkere enn vår vanlige flekk- og lukt fjerner, med en profesjonell styrke Pro-Bacteria ™ og enzymformel som bryter ned, nøytraliserer og fjerner flekker og lukt permanent, samtidig som risiko for gjentatte “besøk” reduseres. Fungerer på teppe, møbeltrekk og andre overflater i hjemmet ditt uten å sette spor eller merker. Trygt rundt barn og kjæledyr når det brukes som anvist.

Nullstill

Beskrivelse

DESIGNET FOR DE STØRSTE LUKTENE OG ØKOLOGISKE FLEKKER – Simple Solution pet Extreme Stain and Odor remover er tre ganger sterkere enn vår vanlige formel for å eliminere hund- og kattelukt og flekker.
PROFESJONELL STYRKEFORMEL – Ekstrem flekk- og luktfjerner er tilsatt patentert Pro-Bacteria ™ og enzymformel som bryter ned og eliminerer flekker og lukt.
Spesifikt for kjæledyrlukt og organiske flekker – Fjerner raskt urin fra hund og katt, avføring og oppkast på tepper, møbeltrekk, sengetøy, stoffleker, klær eller andre overflater i hjemmet ditt
NY PATENTERT MULTIFUNKSJONELL SPRØYTER – Nå designet med en ny patentert 3-i-1 dysesprøyte (skum, tåke og strøm).

Ingredienser
Renset vann, naturlige ikke-patogene bakterier, denaturert etanol, naturlige enzymer, vaskemiddel og duft

Bruksanvisning
Spray det tilsmussede området til området er mettet. Når du behandler teppe, må du spraye over 2x størrelsen på det tilgrisede området og sørge for å mette teppeunderlaget og polstringen.
La det sitte i fem minutter for at enzymer og pro-bakterier skal bryte ned de organiske proteinene. Tørk overflødig fuktighet med en fargesikker klut.
La området tørke helt og støvsug deretter grundig. Når det er tørt, vil flekken og lukten forsvinne, GARANTERT.

Brand

Simple Solution

Tilleggsinformasjon

Kvantum

èn stk, Kjøp 3, betal for 2