Coachi Chase og Crinkle

Coachi Chase og Crinkle

Coachi Chase & Crinkle er flott for alle hunder som elsker å jage. Dette morsomme krøllete leketøyet har et langt håndtak som er flott å jage og oppmuntrer til tilkalling ved å lokke.

 • Oppmuntrer til engasjement
  Coachi Chase & Crinkle er laget av myk imitert lammeull, og har et morsomt, stimulerende interiør som motiverer hunden din til å leke. Det myke neoprenhåndtaket gjør det behagelig for deg også!
 • Perfekt for valper og hunder
  Dette stimulerende leketøyet er et flott alternativ og/eller tillegg til matbelønninger og perfekt for å redusere valpebiting. Passer for alle aldre og raser.
 • Morsom trening
  Coachi belønningsleketøy er designet for at du og hunden din skal ha det gøy sammen mens du trener. De er gode for å forbedre innkalling, motjakt og perfekt for agility.
 • Hold dem motivert
  Oppretthold energi og entusiasme ved kun å bruke denne leken som en del av interaktiv lek. Dette bevarer leken som en spesiell belønning, det samme som en matgodbit.

kr339.00 Inkl. mva

Coachi Chase og Crinkle

EAN: 886284416108 Varenummer eldH41610 Kategori , , , , , , ,

Beskrivelse

Coachi Chase og Crinkle
Coachi Chase og Crinkle Coachi Chase og Crinkle Coachi Chase og Crinkle Coachi Chase og Crinkle Coachi Chase og Crinkle Coachi Chase og Crinkle Coachi Chase og Crinkle

Brand

Coachi

Coachi, vår ekspertdesignede Coachi-serie ble utviklet av Dr Roger Mugford og hans team av trenings- og atferdsspesialister ved Company of Animals Pet Centre, som har hjulpet hunder og laget unike produktløsninger siden 1979. Serien er fokusert på trening gjennom positive læringsopplevelser, og bidrar til å skape et kjærlig bånd mellom deg og hunden din. Gjør treningen enkel, tilgjengelig og morsom!
Coachi