Coachi trenings dummy

Coachi trenings dummy

Coachi Training Dummy er et klassisk, polstret leketøy som er flott for hunder med mykere munn. Den passer til alle typer apportertrening, inkludert jakthundtrening, og den er også perfekt til valpetrening!

 • Flytende
  Training Dummy er veldig flytende og flyter i vannet, noe som gjør den lett å se og hente, flott for vannelskende hunder som elsker å leke!
 • Apportering
  Coachi Training Dummy er perfekt for all apporttrening, den klassiske designen og vekten gjør den til et flott tillegg til hundens leketøysamling!
 • Langdistansekast
  Det ekstra tauet gjør det lettere å kaste og bidrar til å oppnå ekstra lang distanse, flott for å trene langdistanse apportering!
 • Perfekt for hverdagslek
  Den er fantastisk å bruke til all hunde- og valpetrening, trening og lek.

kr199.00kr329.00 Inkl. mva

Beskrivelse

Coachi trenings dummy
Coachi trenings dummy Coachi trenings dummy Coachi trenings dummy

Coachi trenings dummy

Coachi trenings dummy Coachi trenings dummy

Tilleggsinformasjon

Størrelse

Large, Medium, Small

Brand

Coachi

Coachi, vår ekspertdesignede Coachi-serie ble utviklet av Dr Roger Mugford og hans team av trenings- og atferdsspesialister ved Company of Animals Pet Centre, som har hjulpet hunder og laget unike produktløsninger siden 1979. Serien er fokusert på trening gjennom positive læringsopplevelser, og bidrar til å skape et kjærlig bånd mellom deg og hunden din. Gjør treningen enkel, tilgjengelig og morsom!
Coachi